A-Z Studenten Pedagogiek

Twijfel over studiekeuze

Workshop

Door ervaringen op te doen bij een opleiding kom je erachter of dit echt de opleiding is die je wil doen en bij je kwaliteiten past. Twijfel je door je huidige opleiding of door deelname aan de Studiekeuzecheck of selectie over je keuze? Doe dan de workshop: Twijfel over studiekeuze.

Samen met een keuzecoach bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt. De workshop is toegankelijk voor alle HvA-studenten en iedereen die een studiekeuzecheck of selectie heeft gedaan.

Programma

De workshop Twijfel over studiekeuze bestaat uit een training van 2 uur waarbij je in een groep van maximaal 6 medestudenten aan jouw keuzedilemma werkt. Na afloop van de workshop heb je meer inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden en kun je met een goed gevoel zelfstandig stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

Data en kosten

De workshop vindt plaats op dinsdag 21 februari 2023 van 10.10 tot 12.00 uur in het Wibauthuis. De workshop is gratis.

Vragen?

Heb je vragen over de workshop: Twijfel over studiekeuze? Stuur een e-mail naar studiekeuze@hva.nl. Heb je andere studie(keuze) gerelateerde vragen? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Heb je nu hulp nodig? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach voor HvA-studenten van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Gepubliceerd door  Studentenzaken 7 februari 2023