A-Z Studenten Pedagogiek

Programma

Going International zal op 13 november 2019 plaatsvinden en het programma zal bestaan uit een plenaire sessie, 1 workshopronde gevolgd door een borrel, meet & greet met studenten en een infomarkt!

Programma

Het programma is als volgt:

  • 13:45 Inloop
  • 14.00 Start plenaire sessie
  • 14.15 Key-note speeches
  • 15.30 Workshops
  • 16.30 Borrel met Meet & Greet, Photobooth en Infomarkt
  • 17.30 Einde

Plenaire sessie

Robert van Mulligen

DOCENT VAN HET JAAR 2019: ROBERT VAN MULLIGEN (MODERATOR)

Halverwege de jaren ’90, tijdens zijn studie Algemene Letteren, heeft Robert een half jaar in Frankrijk gestudeerd, waarna hij erachter kwam dat hij lesgeven eigenlijk erg leuk vond. Dus ben ik daarna de deeltijdpabo gaan doen. Toen hij die studie had afgerond, heeft hij een half jaar in Noord-India bij de Tibetaanse regering in ballingschap gewerkt. Daarna heeft hij tien jaar als leerkracht gewerkt op een basisschool in Amsterdam-Osdorp, waar hij op een bepaalde manier ook met ‘going international’ bezig is geweest. In 2010 was hij toe aan iets nieuws en maakte de overstap naar FORUM, een instituut voor multiculturele vraagstukken. Al snel merkte hij dat het lesgeven miste en dus stapte af op de toen net gestarte Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA). Sindsdien geeft hij met veel plezier les aan de pabo-HvA en UPvA.
Robert is momenteel docent pabo-HvA en universitaire pabo van Amsterdam en instituutsopleider ASKO.

Geleyn Meijer

GELEYN MEIJER

De dag wordt geopend door Geleyn Meijer. Geleyn Meijer is rector van de HvA en lid van het College van Bestuur. Hij zal een korte inleiding geven over het belang van internationalisering.

Jonli So

Jonli So

JONLI SO

Jonli is momenteel laatstejaarsstudent Communicatie aan de HvA en eerstejaarsstudent aan de UvA. Daarnaast is hij ook de Introductie en Social Coordinator voor International Student Network Amsterdam (ISN Amsterdam). Voor zijn minor is hij naar Brisbane, Australië, geweest voor een half jaar. "Dit was de beste beslissing van mijn leven!" zegt Jonli. Kom luisteren naar het enthousiaste verhaal van Jonli over grenzen verleggen, zelfstandig een leven opbouwen, vrienden voor het leven maken en nieuwe (onverwachte) ervaringen opdoen!

Merel van Dongen

Merel van Dongen

MEREL VAN DONGEN (SPEELSTER NEDERLANDS ELFTAL)

Merel is speelster van de Oranjeleeuwinnen. Als geboren Amsterdammer is het voor Merel een droom om voor Ajax te spelen. Op haar vijfde begon ze als hummeltje met voetballen waarna ze na jaren hard werken in 2011 haar debuut met ADO Den Haag in de Eredivisie maakt. Toen Ajax bekend maakte te starten met een vrouwenteam wilde Merel maar één ding: spelen in het rood-wit van Ajax. Haar meisjesdroom kwam uit en Merel veroverde bij Ajax haar plekje. In 2012 vertrekt ze naar Alabama (USA) om daar de studie psychologie te combineren met voetbal. Een summa cum laude bachelor en kruisbandblessure later maakt ze op 7 februari 2015 haar officiële debuut voor het Nederlands Elftal. Ze spreekt openlijk, ontwapenend en vol enthousiasme met een tikkeltje zelfspot over het (letterlijk) verleggen van grenzen, het omgaan met tegenslag en de rol die psychologie speelt in haar leven als topsporter.

Workshops

Er zijn verschillende workshops. Ga naar de pagina met de workshops om te zien welke workshops wij hebben!

Borrel

Tijdens de borrel kan je naast gratis drankjes en hapjes ook andere studenten ontmoeten die al naar het buitenland zijn geweest. Tijdens deze 'Meet and Greet’ kan je verschillende HvA studenten met studie en stage ervaringen spreken en en kan je gratis een professionele foto laten maken voor jouw CV of LinkedIn profiel! Last but not least is er een infomarkt. Stel al je vragen over studie en stage aan de medewerkers van de international offices!

Gepubliceerd door  Studentenzaken 28 oktober 2019