A-Z Studenten Pedagogiek

Rustruimtes

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) biedt rustruimtes aan op verschillende campussen. In een rustruimte kunnen studenten en medewerkers van de HvA zich in stilte terugtrekken voor een moment van rust. Een rustruimte is neutraal van karakter.

De ruimte mag op geen enkele wijze door versiering, opschriften, aankleding, inrichting of door het gedrag van gebruikers worden geclaimd of toegeëigend.

Waar kun je de rustruimten vinden?

Er zijn twee rustruimten op verschillende HvA-campussen. De rustruimte bevindt zich altijd in een algemeen toegankelijk gedeelte van een gebouw.

  • Wibauthuis – Ruimte 02C25
  • Corry Tendeloohuis – Ruimte 0.066
  • Theo Thijssenhuis - Ruimte 05.B13
  • Jakoba Mulderhuis - contemplationroom - 08D10

Huisregels

Voor de rustruimten gelden de volgende huisregels :

  1. Van 07.30 uur tot 18.00 uur is de rustruimte toegankelijk voor studenten en medewerkers.
  2. De rustruimte is bedoeld om je individueel te kunnen onttrekken aan de drukte, bijvoorbeeld voor een moment van bezinning of meditatie.
  3. In de rustruimte dient het stil te zijn.
  4. De rustruimte mag op geen enkele wijze door versiering, opschriften, aankleding, inrichting of door het gedrag van gebruikers worden geclaimd of toegeëigend.
  5. Het is toegestaan om eigen attributen te gebruiken, maar deze moeten na gebruik weer meegenomen worden. Lockers zijn te huren via het Servicepunt.

Deze regels zijn aanvullend op de algemene huis- en gedragsregels van de HvA. De algemene huisregels en de huisregels voor de rustruimten zijn te vinden via de verwijzing op deze pagina.

Vragen over de rustruimte

Heb je vragen of opmerkingen over de rustruimte? Neem contact op met Facility Services via servicedesk-fs@hva.nl.

Gepubliceerd door  Facility Services 26 februari 2024