A-Z Studenten Master Structural Engineering

Gesprek met een keuzecoach

Twijfel je of je opleiding goed bij je past? Zit je met het dilemma of je moet stoppen of doorgaan, wel of geen master? Wil je je studiekeuze herzien? Of heb je andere studiegerelateerde keuzevragen, zoals minorkeuze? Blijf er niet in je eentje mee rondlopen, maar praat erover met een keuzecoach van de HvA.

Een gesprek met een keuzecoach duurt 30 minuten en is gratis. Het gesprek vindt plaats op een HvA-locatie, telefonisch óf via Teams, met een onafhankelijke keuzecoach. De keuzecoach bespreekt je dilemma en formuleert samen met jou welke acties nodig zijn om dit dilemma aan te pakken. Het gesprek met een keuzecoach is voor alle HvA-studenten.

Kun je toch niet? Annuleer je afspraak!

Ben je verhinderd of is je vraag al beantwoord? Zeg je afspraak dan zo snel mogelijk af zodat iemand anders gebruik kan maken van het afspraakmoment. De afspraak kun je annuleren via de link in de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen na het maken van de afspraak.

Meer hulp nodig?

Heb je meer begeleiding nodig bij je studiekeuze en is een gesprek van 30 minuten niet voldoende? Kijk dan op Student Info bij 'Studiekeuzehulp' welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn.

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar studiekeuze@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 25 januari 2023