Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Master Leraar Nederlands

Roosters HvA

Je persoonlijke opleidingsrooster

Je persoonlijke opleidingsrooster vind je op rooster.hva.nl . Deze site geeft je toegang tot jouw persoonlijke rooster. Inhoudelijk worden de roosters door de faculteiten gemaakt. Neem voor vragen contact op met je opleiding.

Koppel rooster.hva.nl eenvoudig aan je favoriete agenda, bijvoorbeeld die van je HvA-e-mail (Microsoft Exchange), Google Calendar, Apple Calendar of de agenda op je mobiele telefoon. Zo werk je vanuit één agenda en hebben medestudenten en collega’s beter zicht op je beschikbaarheid.

Helppagina

De roostersite biedt een helppagina met instructies, zie HvA Roosters help .

Let op!

De tijdzone op je telefoon moet goed zijn ingesteld. Anders kan het zijn dat de lessen in je rooster een paar uur te vroeg of te laat beginnen. De tijdzone controleer je rechts bovenin op het MyTimetable-scherm bij 'Instellingen'.

Publicatie roosters en toetsen

De roosters worden in de week van 24 augustus gepubliceerd via rooster.hva.nl . Je vindt in het rooster alle informatie die je nodig hebt. In SIS vind je in welke klas je bent ingedeeld, met deze klas volg je het online onderwijs. Voor de lessen op locatie werken we met groepjes van maximaal 12 studenten. In de week van 24 augustus vind je in Brightspace in welke groepje je bent ingedeeld. Een voorbeeld: je bent ingedeeld in klas 2A, en voor de lessen op locatie in groepje 2A1 of 2A2 et cetera. Selecteer in rooster.hva.nl dan groep 2A1 of 2A2 et cetera. Je ziet dan zowel de online lessen als de lessen op locatie in je rooster.

Studeer je aan een masteropleiding? Jouw rooster is al beschikbaar via mijnhva . In de week van 24 augustus zijn ook de lokalen aan het rooster toegevoegd. De informatie over de groepsindeling wordt per mail toegestuurd.

Wij streven er naar om het aantal wijzigingen in gepubliceerde roosters te beperken, maar ons advies: controleer wekelijks of er wijzigingen in je rooster hebben plaatsgevonden.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 9 juli 2020