A-Z Studenten Master Leraar Engels

Twijfel over studiekeuze

Workshop

Door ervaringen op te doen bij een opleiding kom je erachter of dit echt de opleiding is die je wil doen en bij je kwaliteiten past. Twijfel je door je huidige opleiding of deelname aan de SKC of selectie over je keuze? Doe dan de gratis workshop: twijfel over studiekeuze.

Samen met een keuzecoach bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt.

De workshop Twijfel over studiekeuze bestaat uit een training van 3 uur waarbij je in een groep van maximaal 6 medestudenten aan jouw keuzedilemma werkt.

Na afloop van de workshop heb je meer inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden en kun je met een goed gevoel zelfstandig de nodige stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

De workshop is gratis.

De workshop vindt plaats op donderdagochtend. Je kunt bij het aanmelden zelf kiezen voor een dag die jou uitkomt.

Meld je aan voor de workshop Twijfel over studiekeuze via het inschrijfformulier . Je kunt bij het aanmelden zelf kiezen voor een moment dat jou uitkomt.

Heb je vragen over de workshop: Twijfel over studiekeuze? Stuur een e-mail naar studiekeuze@hva.nl of neem contact op met Studievoorlichting.

Heb je nu hulp nodig? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach voor HvA-studenten of een gesprek met een keuzecoach voor studiekiezers en niet-HvA-studenten van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Gepubliceerd door  Studentenzaken 2 november 2021