A-Z Studenten Master Leraar Engels

Gesprek met een keuzecoach

Twijfel je of de studie goed bij je past? Zit je met het dilemma of je moet stoppen of doorgaan, wel of geen master? Wil je je studiekeuze herzien? Of heb je andere studiegerelateerde keuzevragen, zoals minorkeuze? Blijf er niet in je eentje mee rondlopen, maar praat erover met een keuzecoach van de HvA.

Een gesprek met een keuzecoach duurt 30 minuten (en is gratis). Het gesprek vindt plaats op een HvA-locatie (FMB, LWB, NTH of WBH), telefonisch óf via Teams, met een onafhankelijke keuzecoach. De keuzecoach bespreekt je dilemma en formuleert samen met jou welke acties nodig zijn om dit dilemma aan te pakken. Beschikbare data om een afspraak te maken voor een keuzespreekuur vind je in de kalender bij de inschrijvingspagina.

Het gesprek met een keuzecoach is voor alle HvA-studenten.

Inschrijven

Je kunt je het hele studiejaar inschrijven voor een gesprek met een keuzecoach, op een van de vier locaties of via een telefoon- of Teamsgesprek: inschrijven .

Is er geen plaats meer en je hebt toch interesse in een gesprek? Stuur dan een e-mail naar studiekeuze@hva.nl. Je komt dan op een wachtlijst te staan en wordt uitgenodigd als er toch plaats is.

Studiekeuze herzien

Heb je meer begeleiding nodig bij je studiekeuze en is een gesprek van 30 minuten niet voldoende? Kijk dan bij Keuzehulp welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 16 juni 2022