A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

Going International

Heb jij al eens gedacht aan een studie of stage in het buitenland? Laat ons jou enthousiast maken! Going International is hét event van de HvA om inspiratie en tools voor het buitenland op te doen!

Tim Senders

GOING INTERNATIONAL 2023: 29 NOVEMBER

Going International vindt dit jaar plaats op woensdag 29 november en is bedoeld om jou te inspireren en tools te geven voor een internationale ervaring! Die ervaring kan via een internationale stage of exchange in het buitenland zijn, maar ook hier in Nederland bijvoorbeeld door een stage bij een internationaal bedrijf of via vrijwilligerswerk in een internationale context.

PROGRAMMA MET INTERESSANTE SPREKERS

Gastspreker Tim Senders (bekend van Streetlab) verzorgt een inspirerend verhaal tijdens de plenaire sessie. Ook is er een Q&A met Liesbeth Rasker (journalist, auteur en podcastmaker) waar studenten zelf vragen aan mogen stellen. Hierna is er een gezellige infomarkt waar alle international offices, ESN, AISEC & Scholarships aanwezig zijn. Praat met Alumni over hun ervaringen of maak een professionele foto voor jouw CV of LinkedIn profiel! Ook worden er drinks & bites geserveerd. Kortom, een hele gezellige middag waar je al je vragen over studie en stage in het buitenland kan stellen!

Locatie Going International

Gepubliceerd door  Studentenzaken 14 november 2023