A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

Beurzen

Doe je een bestuursjaar, of ga je voor studie of stage naar het buitenland? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een beurs. Op deze pagina vind je meer infomatie over de beurzen die de HvA hiervoor biedt.

Ben jij bestuurder bij een studentenorganisatie en is deze erkend? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een bestuursbeurs.

Het Europese programma Erasmus+ biedt ondersteuning voor internationale studentmobiliteit. Ben je geselecteerd voor deelname aan het programma dan kun je in aanmerking komen voor de Erasmus+ beurs voor studie of stage in een van de deelnemende landen.

De NL Scholarship is een beurs voor studenten die willen studeren, stage lopen of onderzoek willen doen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). De EER bestaat uit de EU, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen.

Bij het VSBfonds kun je een beurs aanvragen voor vervolgstudie in het buitenland na afronding van je studie aan de HvA.

De WilWeg Beursopener is een externe zoekmachine voor studenten, stagiairs en onderzoekers die voor studie, stage of onderzoek naar het buitenland willen. In de WilWeg Beursopener vind je informatie over bijna 200 fondsen voor studie en stage in het buitenland.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 31 oktober 2023