A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

Sport

Bij USC vind je een enorm sportaanbod voor hele fijne studentenprijzen. Ook medewerkers en alumni sporten voordelig. Ben je een topsporter? Dan kun je met een topsportregeling van de HvA extra begeleiding krijgen om jouw opleiding te combineren met een sportcarrière.

USC Sportcentrum

Bij USC sport je goed en goedkoop. USC heeft 6 vestigingen verspreid over Amsterdam; 4 daarvan in of om de hoek bij een HvA-locatie. USC biedt heel veel sporten tegen lage tarieven voor studenten, medewerkers en alumni van HvA. Denk aan fitness, groepslessen, (kick)boksen, yoga en boulderen.

Schrijf je online in. Met een USC-proefabonnement voor €10,- kun je eerst 3x proberen.

Meer weten? Check uscsport.nl en instagram: usc_universum


Extra begeleiding voor topsporters

Ben je een (aankomend) topsporter en studeer je aan de HvA? De Topsport Academie Amsterdam (TAA) biedt je de mogelijkheid om jouw sportcarrière succesvol te combineren met een HvA-opleiding naar keuze. Je krijgt extra begeleiding bij onder andere roostering, toetsing, stages, onderwijsprogramma en fysieke belasting.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de topsportregeling? Studeer je al aan de HvA? Kijk dan op Topsport Academie Amsterdam voor meer informatie. Studeer je nog niet aan de HvA? Kijk dan op Studeren en topsport voor meer informatie.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 15 januari 2024