A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

Betalen bij de HvA

Waar vind ik oplaadautomaten? Hoe kan ik zien hoeveel tegoed er op mijn collegekaart staat? Kan ik mijn tegoed terugstorten op mijn rekening? Op deze pagina vind je de antwoorden op vragen die te maken hebben met betalen bij de HvA.

Bij de snoep- en frisdrankautomaten, de Klantenservicebalies en Servicepunten en de bibliotheekbalies kun je betalen met een tegoed op je Collegekaart. Dit betaaltegoed is ook gekoppeld aan het HvA-printtegoed. Met je HvA-kaart kun je dus ook printen. Bij de bibliotheekbalies is het mogelijk om te pinnen.

Ga voor het opladen van je printtegoed naar Printen, kopiëren en scannen.

Via de website myNetPay (nieuw venster) laad je tegoed op je collegekaart op. Voor opladen via de website betaal je € 0,50 bankkosten per opwaardeertransactie.

Je kunt je kaart ook opladen bij de oplaadpunten op HvA- en UvA-locaties. Opladen bij de oplaadpunten op de locaties is gratis.

Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1, bg t.o. Micaffe

Dr. Meurerhuis, Dr. Meurerlaan 8+10, entree

Fraijlemaborg, Fraijlemaborg 133, op de eerste etage

Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, bij het Servicepunt

Leeuwenburg, Weesperzijde 190, bij het restaurant

Muller-Lulofshuis, Wibautstraat 5a, bij het dakterras 2 e etage

Nicolaes Tulphuis, Tafelbergweg 51, entree t.o. de receptie

Wibauthuis, Wibautstraat 3B, bij het restaurant

Allard Pierson Museum: Oude Turfmarkt 127, in restaurant

AUC: Science Park 113, in entree

Duisenberg school of finance, Gustav Mahlerplein 117, 1e etage

FNWI: Science Park 904, achter entree

IWO: Meibergdreef 29, 4e etage

OMHP: Oude Manhuispoort 4-6, centrale hal

P.C. Hoofthuis: Spuistraat 134, 3e etage t.o. lift 1 en 2

REC A: Nieuwe Achtergracht 166, in reproruimte van A.0.

REC B/C: Nieuwe Achtergracht 166, 1e etage in kantine

REC H: Roetersstraat 11, bij ingang naast lift

REC M: Plantage Muidergracht 12, 1e etage bij automaat

Universiteitsbibliotheek: Singel 422, nis tegenover kantine

Dit kun je online zien via myNetPay (nieuw venster) en bij de oplaadpunten op de verschillende locaties.

Waarschijnlijk moet je je kaart nog activeren. Ga met een geldig legitimatiebewijs en je collegekaart naar een Servicepunt of Klantenservicebalie en laat je kaart activeren.

Bij opladen via de website wordt € 0,50 in rekening gebracht. Dit zijn doorberekende kosten die door de bank in rekening worden gebracht.

​Implementeren van pin zou dermate duur zijn waardoor de prijzen van producten zouden moeten worden verhoogd. Het streven is om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Ja, je kunt je collegekaart online opladen via myNetPay en daar aangeven om met je buitenlandse bankpas/creditcard via Paypal te betalen.

Als je het betaaltegoed teruggestort wilt krijgen op je IBAN of op je Paypal account, dan kun je een verzoek tot teruggave van het huidige betaaltegoed indienen.

Na ontvangst van het verzoek tot teruggave én als alle gegevens correct zijn opgegeven, duurt het gemiddeld tien dagen voordat het betaaltegoed teruggestort is op het door jou opgegeven IBAN of Paypal account. Meer informatie over teruggave (nieuw venster).

Alleen het gebruik van de kaart wordt geregistreerd, deze gegevens zijn anoniem en niet persoonsgebonden.

Hef alleen je account op wanneer je stopt met studeren of vlak voordat je afstudeert. Wanneer je tussentijds je account opheft is er geen mogelijkheid om een nieuw account aan te maken. Zorg vóór het afsluiten dat je je tegoed opmaakt. Er wordt een administratieve vergoeding ingehouden van € 2,50 bij het opheffen van het account.

23 september 2022