A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

FLOOR

Wij zijn FLOOR, het culturele platform van de Hogeschool van Amsterdam. Onze missie is om jouw ogen te openen voor wat er in de wereld gebeurt maar vooral ook over hoe jij je daartoe kan verhouden.

VERDIEPING MET EEN KNIPOOG

Want de wereld om ons heen is constant in beweging. We leven in een tijd van grote maatschappelijke omwentelingen. Dagelijkse worden we overspoeld door informatie, meningen en nieuwe trending topics. Maar wat moet je er allemaal mee? Om zin te maken van alles is het belangrijk om je eigen stem te vinden. Want door je eigen stem te vinden, kun jij jouw plek in de wereld innemen. FLOOR helpt jou daarbij. Wij zijn jouw dagelijkse filter in de chaos en brengen verdieping met een knipoog. Dit doen wij binnen de drie D’s: Diversiteit, Duurzaamheid en Digitalisering, het fundament van onze maatschappij.

FLOOR DURFT, INSPIREERT EN VERBINDT

Durf jij je ogen te openen voor de wereld om je heen? FLOOR daagt je uit. Door je te laten luisteren naar verschillende perspectieven, je te confronteren met schurende stellingen en je te verrassen met uiteenlopende gesprekstechnieken. Via programma’s die jou inspireren, prikkelen en verrassen, van filmpjes tot podcast en evenementen. En in al onze uitingen zijn wij op zoek naar verbinding. Met opleidingen, faculteiten, initiatieven en mensen. Zowel binnen de HvA als daar buiten. Want samen staan we sterk. Wil je een samenwerking met ons? Mail gerust voor een kop koffie!

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 14 juli 2020