A-Z Studenten Leraar Engels

Webshop HvA-artikelen

Een notitieboekje, een (sport-)shirt of een paraplu met HvA-opdruk vind je in de webshop.

Een herinnering of een cadeautje? In de webshop zie je verschillende artikelen met HvA-opdruk. Een bidon, fietslampjes een paraplu of een shirt. Leuk om te geven en nog leuker om te houden! Bestel deze via de nieuwe webshop, betaal via Ideal en ontvang binnen 5 werkdagen het product naar keuze op je huisadres. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.

Sportartikelen

In de sportshop kunnen ALO-studenten hun sportpakket bestellen. Voor alle HvA-medewerkers en -studenten is er een HvA-wielrentenue ; een HvA-hardloopshirt is in de maak.

University Store

De University Store de plek waar het beste van ondernemend HvA samenkomt. Je vindt hier producten van HvA startups én accessoires van de limited HvAxPatta lijn.

Drie jaar lang bevond de HvA pop-up store Spot op meerdere locaties in de stad Amsterdam. In de store werden, met wisselend assortiment, telkens rond de 30 producten verkocht van HvA start-ups. Vanwege het succes heeft de pop-up store nu vaste grond gekregen op de AmstelCampus in de hal van het Wibauthuis.

Bekijk de website van de University Store

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 mei 2022