A-Z Studenten Leraar Biologie

Supervisie

Supervisie is bedoeld als ondersteuning bij het leren zelfstandig te functioneren in je beroep. In beroepen die op mensen zijn gericht en waarbij communicatie een belangrijke rol speelt, ben je zelf een belangrijke factor bij het bereiken van resultaten. Daarom gaat het bij supervisie niet om leerdoelen op het gebied van kennis of vaardigheden, maar om integratie van jou als persoon met je werk en de beroepseisen.

Je formuleert leerdoelen die te maken hebben met het overwinnen van barrières en die te maken hebben met jouw persoonlijke functioneren in je beroep.

Aanmelden supervisie

Je kunt je aanmelden voor supervisie als je van plan bent om af te studeren en stage loopt in het semester dat je supervisie volgt.

Een supervisietraject omvat 10 bijeenkomsten van 1,5 uur verdeeld over 20 weken. De sessies worden om de week gegeven. Je wordt ingedeeld voor sessies A of B. Sessie B start een week later. In de laatste weken kan hier in overleg met de supervisor van worden afgeweken. Bij de indeling wordt rekening gehouden met je opgegeven beschikbaarheid. Geef je beschikbaarheid zo ruim mogelijk op.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 22 april 2024