Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Leraar Biologie

Support

Qualtrics heeft een uitgebreide supportomgeving. Daar vind je uitgebreide documentatie. Daarnaast zijn er Basecamp-instructievideo's en kun je contact opnemen met de supportafdeling van Qualtrics. Om van de laatste twee gebruik te maken, moet je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar hva.eu.qualtrics.com
2. Log in
3. Ga naar help (rechts bovenin)
4. Kies 'Support site' als je videoinstructies wil en ga door naar stap 5, of kies 'Contact support' en ga naar stap 6
5. Voor videoinstructies kies je vervolgens 'Training on XM Basecamp'
6. Ga naar Login (rechts bovenin) en kies voor 'Sign in with SSO'
7. Vul 'hva' in bij Organization ID
8. Je bent nu ofwel in de Basecamp-omgeving met video's of in de support-omgeving om contact te zoeken.

Problemen met inloggen?

Lukt het inloggen bij Qualtrics niet, zorg er dan eerst voor dat je HvA-ID en wachtwoord in orde zijn. Je kunt dat controleren door in te loggen op profile.surfconext.nl in een 'incognito of InPrivate' browservenster. Lukt het inloggen toch nog niet, neem dan contact op met de Servicedesk van ICTS.

Technische ondersteuning voor FG en FBSV

Neem voor ondersteuning en bij het maken van en de mogelijkheden met vragenlijsten in Qualtrics contact op met één van onze facultaire medewerkers via qualtrics.fg@hva.nl.

Gepubliceerd door  ICT Services 20 september 2021