Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten HBO-ICT

Kluisjes

Binnen de Hogeschool van Amsterdam (HvA) kun je gebruik maken van dag- en jaarkluisjes. Het aantal kluisjes per locatie is beperkt en gebruikersvoorwaarden en afspraken over termijnen, huur en borg kunnen per locatie verschillen.

Afspraken en voorwaarden

  • Let op: voor het Dr. Meurerhuis gelden specifieke afspraken en voorwaarden.
  • In het Kohnstammhuis, Muller-Lulofshuis, Wibauthuis, Leeuwenburg, Fraijlemaborg en Nicolaes Tulphuis zijn kluisjes beschikbaar voor studenten. Deze kunnen worden gehuurd per collegejaar voor € 15.  Voor huren kan de student terecht bij de Servicepunten van het Kohnstammhuis, Wibauthuis, Leeuwenburg en Fraijlemaborg of bij de klantenservicebalie van het Nicolaes Tulphuis. De kaart moet minstens één dag tevoren gevalideerd zijn.
  • Bij voortijdige beëindiging van een huurovereenkomst voor een jaarkluisje vindt geen restitutie plaats.
  • Bij gratis daghuur in het Benno Premselahuis, Koetsier Montaignehuis, Wibauthuis, Muller Lulofshuis en Kohnstammhuis moeten de kluisjes voor sluitingstijd leeggehaald worden. Na sluitingstijd worden alle kluisjes vrijgegeven zodat ze de volgende dag weer voor iedereen te gebruiken zijn. De dagkluisjes kunnen worden geopend met een gevalideerde collegekaart.
  • De afsluitsystemen van kluisjes verschillen per locatie. Ze zijn te gebruiken met HvA-kaart, sleutel, cijfercode of HvA-slot. Let op: eigen sloten worden verwijderd.
  • Aan het eind van een studiejaar moeten kluisjes leeg worden opgeleverd en sloten en sleutels worden ingeleverd. Zo heeft iedereen aan de start van een studiejaar weer evenveel kans op het huren van een kluisje. Spullen die nog in de kluisjes liggen worden weggegooid.

De HvA is niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van in de kluisjes opgeborgen spullen.

Ga voor meer informatie over kluisjes naar een Servicepunt of Klantenservicebalie op je locatie.

Gepubliceerd door  Facility Services 10 augustus 2018