Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten HBO-ICT

FLOOR, HvA Debatcentrum

FLOOR is het debatcentrum van de HvA. Wil jij je laten inspireren of kennis delen? Bezoek dan eens één van onze debatten, talk shows, lezingen of documentaires op het gebied van actualiteit, cultuur en maatschappij. FLOOR is onderdeel van de Hogeschool Bibliotheek (HB).

Floor

FLOOR brengt jou in verbinding met de stad Amsterdam. Doe mee aan een debat, kom naar een van onze brandende kwesties, documentaires, presentaties, lezingen, tentoonstellingen of workshops. Wij organiseren evenementen in samenwerking met onderwijs en onderzoek! Is jouw evenement geschikt voor een breder HvA-publiek en wil je het samen met FLOOR organiseren? Neem voor informatie contact met ons op via floor@hva.nl.

Ontmoet, inspireer en leer

Deel je kennis bij FLOOR of laat je inspireren. FLOOR biedt ruimte voor ontmoetingen tussen studenten, docenten, deskundigen en de stad Amsterdam. Op een leuke en laagdrempelige manier hebben we het bij FLOOR over onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven, culturele- en maatschappelijke thema’s.

Ruimtes gebruiken

Ruimte nodig voor je evenement? FLOOR beheert twee ruimtes voor eigen evenementen. Als FLOOR deze ruimtes zelf niet nodig heeft, kun je deze ruimte(s) onder speciale voorwaarden gebruiken. Alleen aanvragen via de aanvraagformulier worden in behandeling genomen! Vul hiervoor het aanvraagformulier in onderaan deze pagina.

Let op! Op dinsdagen en donderdagen worden de ruimtes niet uitgeleend in verband met FLOOR-programmering.

Lees hieronder de specifieke voorwaarden per ruimte.

De FLOOR-zaal vind je op de tweede verdieping van het Wibauthuis (WBH 02A30) en biedt ruimte aan 70 personen.

 • De FLOOR-zaal kun je alleen gebruiken op maandag, woensdag en vrijdag (niet op dinsdagen en donderdagen).
 • De FLOOR-zaal is alleen beschikbaar voor evenementen. Niet voor vergaderingen, borrels, lunches e.d. Er zijn geschikte borrellocaties vlakbij de FLOOR-zaal. Neem voor meer informatie en de reserveringen contact op met Facilitaire Evenementen Coördinatie (FEC).
 • In de FLOOR-zaal mag koffie, thee en water worden aangeboden aan bezoekers.
 • De FLOOR-zaal is uitgerust met: een beamer, scherm, versterkt geluid (2 microfoons), 70 zitplekken, een flipover, 12 kleine tafeltjes en verduisterende gordijnen.
 • Het is verplicht om je aan- en af te melden bij de balie naast de FLOOR-zaal. De baliemedewerker beheert de toegangspas.
 • Het aanvragen van schoonmaak achteraf is verplicht, dit kan je aanvragen via FS. Daar ontvangen we graag een bevestiging van.

De centrale hal van het Kohnstammhuis is een open en vrij toegankelijke ruimte die bestaat uit vijf delen die je apart of gezamenlijk kunt reserveren. De centrale hal heeft drie ingangen. Wees ervan bewust dat het openbare ruimte betreft. 

 • De centrale hal is ook beschikbaar voor borrels.
 • In de centrale hal zijn een beamer + scherm en geluidsboxen aanwezig (geen kabels). Kabels en microfoons kun je aanvragen via Facility Services.
 • Neem voor reserveringen van andere openbare ruimtes op de Amstelcampus voor bv. borrels contact op met evenementen-fs@hva.nl.

Bij Facilitaire Evenementencoördinatie evenementen-fs@hva.nl kun je informeren naar de mogelijkheden op facilitair gebied en informeren of de door jouw gewenste faciliteiten of diensten mogelijk zijn. Een aanvraagformulier vind je op Evenementencoördinatie.

 • Debatcentrum FLOOR heeft het recht om aanvragen te annuleren als de ruimtes niet beschikbaar zijn of de activiteit niet past binnen de doelstellingen van FLOOR.
 • Aanvraagformulieren zonder kostenplaatsnummer neemt FLOOR niet in behandeling.
 • Pas na een schriftelijke bevestiging van FLOOR en FS is jouw boeking geaccepteerd.
 • De kosten van facilitaire ondersteuning worden volledig doorbelast aan de boeker.
 • Het aanvragen van schoonmaak bij FS na afloop van uw activiteit/evenement is verplicht.
 • Bij annulering van de ruimte (binnen twee weken voor aanvang van de activiteit) of het niet gebruiken van de geboekte ruimte worden administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht van 100 euro per boeking. Dit bedrag wordt via het kostenplaatsnummer verrekend.

Jouw reservering is pas definitief nadat je een bevestigingsmail van FLOOR hebt ontvangen. Lees de informatie in deze mail goed door. 

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 30 oktober 2018