Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten HBO-ICT

Vervangende vakken HBO-ICT

Vanwege de overgang naar het nieuwe curriculum worden de onderwijseenheden uit het oude studieprogramma niet meer aangeboden. Indien de onderwijseenheid niet meer wordt aangeboden, kun je in onderstaand overzicht zien welke vervangende onderwijseenheid je hiervoor dient te volgen. Om dit vak ook in je studievereisten te laten opnemen, dien je hiervoor een vervangingsverzoek te doen in SIS. Als je hierbij hulp nodig hebt, neem dan contact op met de SIS-cijferadministratie (TTH 03A12 of sis.hbo-ict@hva.nl).   
 
Je hoeft geen vervangingsverzoek in te dienen, wanneer:

  • je een onderwijseenheid volgt die wordt aangevuld met een extra opdracht. In dit geval wordt het resultaat op het oude studiegidsnummer ingevoerd.

Wil je een andere onderwijseenheid volgen dan de aangegeven vervangingsonderwijseenheid, dan dien je hiervoor ruim voor de start van de onderwijseenheid een onderbouwd verzoek in te dienen bij de examencommissie HBO-ICT. Zonder goedkeuring van de examencommissie wordt de onderwijseenheid niet opgenomen in je studievereisten en tellen de studiepunten niet mee.

Gepubliceerd door  AZ faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 12 november 2018