A-Z Studenten HBO-ICT

International Office HBO-ICT

Het International Office helpt studenten bij het voorbereiden van een (afstudeer)stage, minor, kort project of excursie in het buitenland.

Daarnaast organiseert het International Office HBO-ICT opvang en begeleiding van gasten, medewerkers en studenten uit het buitenland. Samenwerkingsverbanden met internationale partners worden ook onderhouden door dit bureau.

Het International Office HBO-ICT is bereikbaar op verschillende manieren

Verslag HBO-ICT student Sander Koenz: Minor in het buitenland: iedereen moet het doen Sander doet een minor in Oslo, Noorwegen, in semester 1 2021-2022.

Kijk voor meer informatie naar het lemma 'Internationale mobiliteit'.

Impact klimaat

We vinden het belangrijk dat onze studenten internationale kansen aangrijpen om hun studie te verrijken. Dit betekent dat zij soms lange afstanden reizen om in het buitenland een excursie, stage of uitwisseling te volgen. Wij doneren per reisbeweging aan Justdiggit om de impact van deze reizen te compenseren. Justdiggit heeft als missie de aarde af te koelen door de natuur weer terug te brengen. De focus: Afrika in de komende 10 jaar vergroenen door droog, gedegradeerd land weer groen te maken, en mensen over de hele wereld inspireren en motiveren om mee te doen.

Gepubliceerd door  AZ faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 26 juli 2023