Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Finance & Control

Erasmus+

Wil je naar het buitenland voor een minor of stage? Dan kun je een Erasmusbeurs aanvragen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en aanvraagprocedures.

Tijdens je studie aan de HvA kun je een minor volgen bij een Europese onderwijsinstelling waar jouw opleiding een uitwisselingscontract mee heeft. Ook kun je stage lopen bij een bedrijf in het buitenland dat voldoet aan de bij jouw opleiding geldende stagebedrijf-eisen.

Erasmus+

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Zie voor meer algemene informatie over Erasmus+: erasmusplus.nl .

Student Handbook

In het Erasmus+ Student Handbook, downloadbaar op deze pagina, vind je de uitgebreide voorwaarden en procedures rondom het aanvragen van een Erasmusbeurs voor studie of stage in het buitenland. Lees dit document heel goed door voordat je een Erasmusbeurs gaat aanvragen. Heb je na het lezen van het Erasmus+ Student Handbook nog vragen, bekijk dan eerst de FAQ-sectie met veelgestelde vragen in het handboek. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op met het International Office van jouw faculteit.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 25 mei 2021