A-Z Studenten Finance & Control

Internationale Ervaringen

Share my Story

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van studiegenoten of docenten die naar het buitenland zijn geweest? Op Share my Story lees je de verhalen van studenten en docenten die voor een studie, stage, studiereis of bijvoorbeeld docentenuitwisseling een internationale ervaring op hebben gedaan.

Naast ervaringen in het buitenland vind je op Share my Story de internationale ervaringen van studenten die een summer school aan de HvA hebben gevolgd. Ook vind je de ervaringen van internationale studenten die een semester aan de HvA hebben gestudeerd. Genoeg ervaringen om zelf internationale inspiratie op te doen en je wellicht voor te bereiden op je eigen buitenland avontuur.

Alle ervaringen zijn van studenten van de faculteit maatschappij en recht. Ook al kan het zijn dat ervaringen door studenten van andere opleidingen zijn geschreven, kan jij natuurlijk alsnog veel inspiratie opdoen als je bijvoorbeeld naar dezelfde bestemming gaat. Beperk je dus niet alleen tot je eigen opleiding, maar laat je volledig informeren en enthousiasmeren.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 4 december 2018