Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Creative Business

Ervaringen CO-CB studenten in het buitenland

Via het international office van CO-CB kun je voor je minor of je stage naar het buitenland. Veel studenten zijn jullie al voor gegaan en op deze pagina delen zij hun verhalen met jullie.

Als jij bij CO-CB studeert kun je tijdens je studie een deel in het buitenland volbrengen. Dit kan in de vorm van een stage, een minor en afstuderen. De meeste studenten kiezen er voor om hun minor in het buitenland te volgen. Voor praktische informatie over een minor of stage in het buitenland verwijzen we je graag naar de opleidingspagina's van CO+CB: CO, CB, CB deeltijd (let op, nog geen toegang tot de opleidingspagina's? Selecteer via de Course selector jouw opleiding en klik op het tabblad 'Algemeen' zodat je kunt deelnemen aan de pagina Opleidingsinformatie). Hier vind je de pagina's van het International Office met informatie over o.a. de procedures die gelden voor het volgen van een minor bij een partner of niet partner, maar ook over beursmogelijkheden, stages en afstuderen en op welke manieren je met ons in contact kan komen.

In het menu hier links vind je de blogs die studenten hebben geschreven over hun ervaringen in het buitenland. Ze vertellen je waar ze tegenop zagen, hoe hun vakken bevielen, over hoe hun woonsituatie was en andere bijzondere ervaringen om een indruk te krijgen van een semester in het buitenland. Hun contactgegevens staan er veelal bij en voel je vrij om contact op te nemen als je aanvullende vragen hebt. Hopelijk geeft dit jou inpritatie en informatie wat je helpt bij het maken van een keuze!

Bekijk hier de vlogs die Marit van Dongen heeft gemaakt tijdens haar minor bij RMIT in Melbourne, Australië

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 17 juni 2021