Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten

Keuzeworkshop: Twijfels over je huidige opleiding

Twijfel je of je wel op je plek zit bij je huidige opleiding? Heb je een negatief bindend studieadvies gekregen? Wil je weten welke opleiding wel bij je past? Vanaf maart 2021 biedt de HvA een gratis keuzeworkshop aan.

Samen met studenten die dit ook ervaren en een keuzecoach, bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt.

In verband met de situatie rondom het coronavirus vinden de keuzeworkshops online plaats.

De keuzeworkshop: Twijfels over je huidige opleiding duurt drie uur.

Je maakt een studie- en beroepskeuzetest en bespreekt deze. Je krijgt een werkboek met opdrachten die je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en in jouw mogelijkheden.

Na afloop van de keuzeworkshop weet je beter wat wel en niet bij je past en kun je met een goed gevoel zelfstandig de nodige stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

De keuzeworkshop is gratis en is toegankelijk voor iedereen die een HvA-opleiding doet of gestopt is met een HvA-opleiding.

Op dit moment worden er nog geen keuzeworkshops aangeboden.

Vanaf maart 2021 kun je je via deze webpagina aanmelden voor de keuzeworkshop.

Heb je vragen over de keuzeworkshop: Twijfels na SKC? Stuur een e-mail naar studiekeuze@hva.nl of neem contact op met Studievoorlichting.

Heb je nu hulp nodig? Meld je dan aan voor een keuzespreekuur (voor HvA-studenten) of een studiekeuzegesprek (voor studiekiezers en niet-HvA-studenten) van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Gepubliceerd door  Studentenzaken 19 oktober 2020