Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten

Studieplek reserveren

Studieplek nodig? Reserveer ‘m via de Servicedesk

De HvA biedt sinds de invoering van de aangescherpte coronamaatregelen half december alleen studieplekken aan voor studenten die thuis geen geschikte studieplek hebben. Deze studieplekken zijn beschikbaar op de locaties Leeuwenburg en Wibauthuis van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe reserveer ik een studieplek?

Heb jij een studieplek op de HvA nodig? Neem dan contact op met de Servicedesk (020) 5951403 of servicedesk-fs@hva.nl. Als je mailt, gebruik je HvA-email en zet dan alsjeblieft gelijk je studentnummer in je mail. De Servicedesk voorziet je van een account waarmee je een studieplek in locatie Leeuwenburg kunt reserveren.

Let op:
Log vóórdat je de Servicedesk belt of mailt met je HvA-ID in op Studieplek reserveren via onderstaande button. dan herkent het systeem je als de Servicedesk een account voor je aanmaakt.

Het aanmaken van je account neemt 24 uur in beslag, daarna kun je via dezelfde button een studieplek in locatie Leeuwenburg reserveren.

Annuleer je studieplek op tijd als je niet komt. Dan kunnen andere studenten van de vrijgekomen plek gebruik maken. Dat betekent dat je vóór middernacht je studieplek van de volgende dag annuleert.

En hoe werkt het op locatie?

Bij de hoofdingang van locatie Leeuwenburg check je in met je collegekaart. Je meldt je bij de hostess met de boodschap dat je een studieplek hebt gereserveerd. Je laat je reservering zien aan de hostess (via je mobiel of een printje). De hostess geeft vervolgens aan op welke etage je kunt gaan studeren. Je herkent de studieplekken aan de sticker. We gaan ervan uit dat je de gereserveerde tijd vooral doorbrengt op de etage van de studieplek.

Heb jij via je studentendecaan al een vaste studieplek?

Dan ben je ook de komende weken gegarandeerd van een gereserveerde studieplek op locatie Leeuwenburg. Ook kun je als je praktijkonderwijs of een toets in een ander pand hebt, op die locatie die dag blijven studeren onder de volgende voorwaarden:

  • Je maakt gebruik van aangegeven studieplekken.
  • Je studieplek is beschikbaar zo lang het pand open is voor practica of tentamens/toetsen. Daarna sluit het pand en vervallen de studieplekken automatisch.

Andere voorzieningen of maatwerk nodig?

Heb je andere voorzieningen of maatwerk nodig vanwege persoonlijke omstandigheden? Neem dan contact op met de studentendecaan van je opleiding.

Niet vergeten

Maak je studieplek voordat je gaat studeren schoon. Dan weet je zeker dat hij schoon is. Neem na afloop je spullen en afval mee. Vergeet bij het verlaten van het gebouw niet uit te checken.

Goed om te weten

  • Je kunt één reservering per dag plaatsen.
  • Je kunt een week vooruit boeken.
  • Als je een account aanvraagt, log dan alvast een keer in bij studieplek reserveren . Dan kunnen we je aanvraag sneller verwerken.
  • Reserveringen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • Geen reservering = geen studieplek.
  • De studieplekken zijn geen samenwerkplekken.
Gepubliceerd door  Facility Services 12 april 2021