Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Toegepaste Wiskunde

Hergebruik

Op het deelplatform Hergebruik vind je overgebleven goederen vanuit de Hogeschool van Amsterdam. Goederen die in goede staat zijn en worden aangeboden voor gebruik op een andere plek binnen de HvA. Dit initiatief is een stap richting een circulaire bedrijfsvoering. Hergebruik draagt zo bij aan het verduurzamen van de HvA.

Hoe werkt Hergebruik?

Heb je goed bruikbare goederen over die je niet meer nodig hebt? Anderen kunnen er misschien nog wel plezier aan beleven. Geef ze daarom door via het deelplatform Hergebruik (nieuw venster).

En ben je van plan iets nieuws te bestellen? Kijk dan eerst even op Hergebruik. Wellicht vind je het hier en kun je het gratis afnemen.

Welke goederen worden aangeboden op Hergebruik?

Je vindt nu veel meubelstukken op Hergebruik: werkgroep tafels, bureaus, vergadertafels, stoelen en verschillende soorten kasten. Het platform is echter in ontwikkeling, dus heb jij andersoortige zaken voor Hergebruik of ideeën hierover, dan horen we dat graag van je!

Opslag en beheer advertenties

Wil je goederen aanbieden op Hergebruik, maar ontbreekt het je aan opslagruimte of tijd om de advertenties te beheren? Neem dan contact op met de coördinator van Hergebruik door een mail te sturen naar hergebruik-fs@hva.nl. De aangeboden goederen kunnen getransporteerd worden naar de opslag van Hergebruik. Ook het online plaatsen en beheren van de advertenties kan worden geregeld door de projectcoördinator van Hergebruik.

Vragen

Heb jij een idee over hoe we Hergebruik groter kunnen maken of kunnen verbeteren? Zijn er nog onduidelijkheden omtrent dit initiatief? Laat het ons weten via hergebruik-fs@hva.nl.

Naar Hergebruik (nieuw venster).

15 maart 2019