A-Z Studenten Sport, Management en Ondernemen (SM&O)

Studentendecaan FBSV

Met de studentendecaan van FBSV kun je vertrouwelijk spreken over persoonlijke kwesties die je studie beïnvloeden. Kijk op deze pagina ook bij trainingen en voorlichting om efficiënter te studeren.

Tijdens een afspraak inventariseren we jouw vraag of probleem, bespreken het en maken een vervolgafspraak als er meer tijd nodig is. Ons contact is vertrouwelijk: zonder jouw toestemming en medeweten geven we geen informatie aan derden.

Na verkenning van jouw vraag geven we je informatie en advies en helpen je acties in te zetten, die leiden tot een verbetering van je persoonlijk functioneren in relatie tot studie en/of stage. We hebben hiervoor specifieke deskundigheid op het gebied van bijvoorbeeld keuzebegeleiding, studeren met een functiebeperking en studiefinanciering, en we hebben veel ervaring met het adviseren en begeleiden van studenten bij persoonlijke problemen.

Ook adviseren we de examencommissie en de opleiding over de gewenste faciliteiten en aanpassingen zodat je goed kunt studeren ondanks persoonlijke belemmeringen. Zonodig verwijzen we door (studentenarts, studentenpsycholoog, maatschappelijk werker, een hulpverlener uit de GGZ, e.d.).

Lees meer over de dyslexieprocedure bij FBSV op de AZ-pagina Toetstijdverlenging.

Kun je wel een extra zetje gebruiken in het succesvol studeren? Maak dan gebruik van een van onze gratis trainingen.

Voor een overzicht van onze trainingen bezoek je de pagina Trainingen door Studentenzaken.

Vanwege het coronavirus verloopt contact met de studentendecanen momenteel telefonisch. Via onderstaande knop kom je terecht op MijnHvA. Na het inloggen op MijnHvA krijg je een overzicht met de contactgegevens van de studentendecaan en kun je een afspraak aanvragen. De studentendecaan belt jou dan rond het afgesproken tijdstip.

  • Heb je een korte vraag? Maak een afspraak voor een gesprek van maximaal 20 minuten.
  • Heeft jouw vraag iets meer tijd nodig? Maak dan een afspraak voor een gesprek van maximaal 30 minuten.

NB: als je een gemaakte afspraak onverhoopt moet afzeggen, doe dit dan minstens 24 uur van tevoren zodat een andere student nog gebruik kan maken van deze afspraakmogelijkheid.

Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 4 november 2022