A-Z Studenten Sport, Management en Ondernemen (SM&O)

Software FBSV

Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

De faculteit Bewegen, Sport en Voeding (FBSV) gebruikt en onderhoudt een aantal specifieke softwarepakketten zoals Dartfish, Fieldlab en Optojump. Elk softwarepakket heeft een eigen key-user en/of functioneel beheerder bij wie je terecht kunt voor vragen of ondersteuning.

Daarnaast biedt FBSV HvA-brede software waarvoor op onze faculteit key-users zijn aangesteld. Kijk hieronder voor een overzicht van alle softwareprogramma's en key-users.

Dartfish

Bij de klantenservicebalie op de eerste etage van het Dr. Meurerhuis staan twee karren die je kunt lenen voor Dartfish-opnames. Inloggen doe je met je HvA-ID. Na afloop moet je zelf de opnames van de PC verwijderen. Ben je student? Dan kun je via de Application Catalog gebruik maken van Dartfish Connect en DartViewer om bewegingsanalyses uit te voeren.

Key-user Dartfish: Ben Vet

Fieldlabs

Zaal 2 en 3 zijn ingericht als Fieldlab. Je kunt hier filmopnames maken met Dartfish of met de Coach Cockpit Software. FBSV zet de opnames elke nacht op een gemeenschappelijk server waar de docent ze de volgende dag vanaf kan halen voor zijn of haar studenten. Zaal 2 en 3 zijn ook zeer geschikt voor onderzoekers die bewegingsanalyses willen uitvoeren. Wil je gebruik maken van het fieldlab? Vraag dan toegang aan bij het het IV-team via xfb-bsv@hva.nl.

Key-user Fieldlab: Ben Vet
Applicatiebeheer/gebruikers toegang: Calar Mola

Overige softwareprogramma's

Adobe pakket René Randsdorp
Brightspace Ilse Klijn
Centuri (stage software) Anh-Thu Trin Than
Digitaal Toetsen Erna den Hartog
Eye Question Lisette Elsinga
Evry Annita Broers
MijnHvA Ilse Klijn
Muscle & Motion Nils Swidde
Roosteren Syllabus+ Erna den Hartog, klantenservicebalie op eerste etage voor incidentele boekingen
SPSS Jet van der Werf
SIS-specialisten

Marisca van der Ploeg, Caroline Roosjen

Webcolleges Calar Mola


Aanvraagformulier nieuwe software

Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 2 februari 2021