A-Z Studenten PABO HvA

Honderd dagen Monitor

Als je net aan een opleiding begint, komt er een hoop op je af. Jouw welzijn gaat ons aan het hart. Daarom zijn we heel benieuwd hoe het met je gaat. Na de eerste 100 dagen aan het HBO krijgen alle voltijd eerstejaars studenten van bachelor en associate degree opleidingen een uitnodiging om de 100Dagen Monitor in te vullen. Zijn de lessen zoals je had verwacht? Hoe is je contact met andere studenten en docenten? En bevalt het studeren op hbo-niveau? Met behulp van de 100Dagen Monitor doen wij onderzoek naar jouw ervaringen om te weten te komen waar we de aansluiting en start met het HBO kunnen verbeteren.

Persoonlijk inzicht

Na het invullen van de 100Dagen Monitor ontvang je een persoonlijk advies, zodat je weet waar je staat. Je krijgt tips om het makkelijker voor jezelf te maken. Zoek je bijvoorbeeld meer balans qua studiedruk? Of zoek je juist meer uitdaging? En de HvA leert van over jouw ervaringen. Want hoe beter jij je op je gemak voelt bij je opleiding, hoe groter de kans dat je je diploma haalt. Daar doen we het natuurlijk voor! We gebruiken jouw ervaringen om de start voor alle studenten nóg leuker en makkelijker te maken

Kijk voor alle tips en info voor een goede start van je opleiding op studentinfo.mijnhva.nl.

Bouw mee aan je opleiding!

Bij de HvA vinden jouw mening en ervaringen ontzettend belangrijk. We verbeteren graag samen met jou ons onderwijs. Daarom krijg je tijdens je opleiding aan de HvA verschillende uitnodigingen voor onderzoeken toegestuurd.

Eerstejaarsstudenten beginnen met de 100Dagen Monitor. Daarnaast onderzoeken we ieder jaar op verschillende manieren de tevredenheid van studenten en ongeveer anderhalf jaar na je afstuderen vragen we naar je ervaringen bij de HBO-Monitor . Deze onderzoeken vormen de basis van verbeterplannen voor het onderwijs. Het kan zijn dat jouw opleiding nog aanvullende vragen aan je stelt, we hopen dat je daar ook aan mee wilt werken. Zo bouw je mee aan jouw opleiding!

Vragen?

Stuur een e-mail naar de onderzoeksafdeling 'Institutional Research'. Zij beantwoorden je vragen met plezier.

Gepubliceerd door  Institutional Research 26 april 2022