Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Master Leraar Engels

Open dag Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)

7 december 2021 17:00-21:00

De volgende open dag van de ALO bestaat uit twee delen: een online open dag op dinsdag 7 december van 17.00-21.00 uur en een open dag op locatie op zaterdag 11 december van 10.00-14.00 uur. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Ons advies is daarom om eerst aan de online open dag deel te nemen voordat je komt kennismaken op locatie. Je meldt je in één keer aan voor de online open dag en/of de open dag op locatie.

Programma 11 december

Op zaterdag 11 december kun je kennismaken met onze opleiding op locatie. We vinden het ontzettend leuk om je weer te kunnen verwelkomen!

Tijdens de open dag op 11 december krijg je in groepsverband een rondleiding met verschillende programma onderdelen: informatie over het onderwijs van de ALO en de mogelijkheid om vragen stellen aan onze studenten en docenten.

Let op: als je je hebt aangemeld voor de open dag op 11 december mag je één persoon met je meenemen. Zo bieden we zoveel mogelijk studiekiezers de kans om deel te nemen.

Programma 7 december

Kom op dinsdag 7 december naar de online open avond. Woon de online presentatie bij en stel daarna je vragen over de opleiding en het studieprogramma. Aanmelden kan via de button op deze pagina.

Activiteit Tijden Link
Live presentatie en chat 19:00-20:00 uur volgt
Live presentatie en chat 20:00-21:00 uur volgt

Aanmelden open dag 7 en/of 11 december

Meld je hieronder aan voor de online open dag op dinsdag 7 december en/of de open dag op locatie op zaterdag 11 december.

Programma open dag

Activiteit Tijd Locatie
Kennismaken op locatie - groep 2
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 4
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 6
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 8
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 10
-
HvA Dr. Meurerhuis
AANMELDEN OPEN DAGEN 7 EN/OF 11 DECEMBER

Volgende open dagen

RICHTLIJNEN COVID 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Voor de HvA geldt nu alleen de mondkapjesplicht. Vanaf 6 november is het dragen daarvan verplicht in alle gebouwen wanneer je jezelf verplaatst. Als je zit mag het mondkapje af. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.