A-Z Studenten Leraar Natuurkunde

Sport

Bij USC vind je een enorm sportaanbod voor hele fijne studentenprijzen. Ook medewerkers en alumni sporten voordelig. Ben je een topsporter? Dan kun je met een topsportregeling van de HvA extra begeleiding krijgen om jouw opleiding te combineren met een sportcarrière.

USC Sportcentrum

Bij USC sport je goed en goedkoop. USC heeft 6 vestigingen verspreid over Amsterdam; 4 daarvan in of om de hoek bij een HvA-locatie. USC biedt heel veel sporten tegen lage tarieven voor studenten, medewerkers en alumni van HvA. Denk aan fitness, groepslessen, (kick)boksen, yoga en boulderen.

Schrijf je online in. Met een USC-proefabonnement voor €6,- kun je eerst 3x proberen. En ben je 1e of 2e jaars, check dan zeker de USC Deal!

Meer weten? Check uscsport.nl en instagram: usc_universum


Extra begeleiding voor topsporters

Ben je een (aankomend) topsporter en studeer je aan de HvA? De Topsport Academie Amsterdam (TAA) biedt je de mogelijkheid om jouw sportcarrière succesvol te combineren met een HvA-opleiding naar keuze. Je krijgt extra begeleiding bij onder andere roostering, toetsing, stages, onderwijsprogramma en fysieke belasting.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de topsportregeling? Kijk op de TAA-pagina in de A-Z voor meer informatie.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 september 2022