A-Z Studenten Leraar Horeca en Voeding

Studentenpanel

Wil je meepraten en -denken met jouw hogeschool? Word lid van het studentenpanel en geef je mening over onderwerpen die spelen binnen de HvA. Denk bijvoorbeeld aan betere studieplekken, een goed werkend MijnHvA of een verbeterde studiegids.

Als lid van het studentenpanel ontvang je ongeveer 5 tot 7 keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. Dit kan bijvoorbeeld een online vragenlijst zijn of een paneldiscussie. Je kiest per onderzoek of je mee wilt doen.Als je meedoet, verdien je spaarpunten die je om kunt wisselen voor een bol.com of Thuisbezorgdbon. Schrijf je hier direct in voor het studentenpanel.

Waarom het studentenpanel?

Als HvA-student ontvang je verschillende enquêtes over je opleiding, bijvoorbeeld een vak-, blok- of module evaluatie en jaarlijks de Nationale Studenten Enquête. Met het studentenpanel willen we nog meer inzicht krijgen in je wensen, ideeën en oordelen over je opleiding en de HvA als hogeschool. Met dit inzicht kunnen we concrete verbeteracties opstellen. Bij het studentenpanel help je dus het onderwijs te verbeteren, voor jezelf en andere studenten.

Inschrijven of meer lezen?

Ga naar de website van het studentenpanel.

Gepubliceerd door  Institutional Research 28 september 2022