Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Leraar Bedrijfseconomie

Keuzespreekuur

Twijfel je of de studie goed bij je past? Zit je met het dilemma of je moet stoppen of doorgaan, wel of geen master? Wil je je studiekeuze herzien? Of heb je andere studiegerelateerde keuzevragen, zoals minorkeuze? Blijf er niet in je eentje mee rondlopen, maar praat erover met een keuzecoach van de HvA.

In verband met de situatie rondom het coronavirus zullen de keuzespreekuren voorlopig telefonisch plaatsvinden.

Een gesprek via het keuzespreekuur duurt 30 minuten (en is gratis). Het vindt plaats op drie verschillende HvA-locaties en je bent overal welkom. Een onafhankelijke keuzecoach is elke week op een van de locaties aanwezig (LWB, WBH en FMB). De keuzecoach bespreekt je dilemma en formuleert samen met jou welke acties nodig zijn om dit dilemma aan te pakken. Beschikbare data om een afspraak te maken voor een keuzespreekuur vind je in de kalender bij de inschrijvingspagina.

Het keuzespreekuur is voor alle HvA-studenten.

Inschrijven

Vanaf september tot midden juli kun je je inschrijven voor het keuzespreekuur op de drie locaties: inschrijven (de keuzespreekuren zullen telefonisch plaatsvinden)

Is er geen plaats meer en je hebt toch interesse in een keuzespreekuur? Stuur dan een e-mail naar studiekeuze@hva.nl. Je komt dan op een wachtlijst te staan en wordt uitgenodigd als er toch plaats is.

Studiekeuze herzien

Heb je meer begeleiding nodig bij je studiekeuze en is een gesprek van 30 minuten niet voldoende? Kijk dan bij Keuzehulp welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 28 mei 2020