A-Z Studenten Human Resource Management

Praktische informatie

Als je straks gaat studeren kan de stap naar een hbo-instelling best groot zijn. Zorg daarom dat je goed weet wat je kunt verwachten. Lees hier meer over werkvormen, hoorcolleges, werkgroepen en practica.

Kiezen, hoe doe je dat? Een studie kies je stap voor stap. Benieuwd? Meer informatie vind je hier .

Twijfels over een opleiding? De studiekeuzecheck biedt jou de mogelijkheid om te controleren of je voor de juiste studie hebt gekozen. Op deze pagina vind je meer over de studiekeuzecheck. Caribisch-Nederlandse studenten hoeven niet naar Nederland te komen om een studiekeuzecheck uit te voeren. Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie.

Heb je de opleiding gevonden die bij je past? Lees hier meer over het stappenplan (her)inschrijven.

Begin jij binnenkort met een studie aan de HvA? Kies hier de opleiding die je gaat volgen en lees wat je allemaal moet weten om zorgeloos aan je nieuwe opleiding te beginnen.

Schrijven, lezen en presenteren: taal is onlosmakelijk verbonden met een hbo-studie. Je kunt op verschillende manieren werken aan je taalvaardigheid. Meer informatie vind op deze pagina.

Hoe vind ik een studentenkamer en wat zijn de voor- en nadelen van op jezelf wonen? Het antwoord op dit soort vragen over huisvesting vind je hier .

Ben je bijna afgestudeerd en op zoek naar een baan? Via de Young Professional Pool (YPP) krijg je de mogelijkheid om anderhalf jaar werkervaring op te doen bij start-ups en mkb-bedrijven. Meer weten? Bezoek de website .

Gepubliceerd door  Studentenzaken 4 maart 2020

Sluit je aan bij HvAnti!