A-Z Studenten HBO-Verpleegkunde

Organisatie i.s.m. FLOOR

FLOOR is het culturele platform van de HvA. We maken programma’s over actuele onderwerpen en urgente kwesties met onder andere inspirerende sprekers, prikkelende documentaires, leuke workshops en kritische (panel)gesprekken.

Samen een programma maken? Dit zijn de FLOOR-voorwaarden:

 1. Het evenement is open voor publiek (studenten/medewerkers/andere geïnteresseerden).
 2. Het evenement gaan over maatschappelijke kwesties.
  De programma’s die wij ontwikkelen richten zich op maatschappelijke thema’s, trends en vraagstukken. Hierbij ligt de focus op de drie D’s van de HvA: Duurzaamheid, Digitalisering en Diversiteit.
 3. Programma’s worden belicht vanuit verschillende invalshoeken. Wij zijn een inclusief platform en brengen verdieping. Laat je programma voldoende en diverse geluiden horen?
 4. Je zoekt ondersteuning bij de inhoudelijke uitwerking van het evenement. Wij organiseren alleen inhoudelijke evenementen, voor facilitaire ondersteuning kun je contact opnemen met FS Evenementen.
 5. Het evenement vindt plaats in de FLOOR-ruimte.
  Wij programmeren hoofdzakelijk in onze eigen eventruimte op de Amstelcampus. In overleg kunnen we ook op andere locaties programmeren. Stuur voor meer info een bericht naar floor@hva.nl.
 6. Het evenement is gericht op studenten. Onze focusdoelgroep is de student. Is de inhoud van jouw evenement geschikt voor deze doelgroep? Bij een andere focusdoelgroep denken wij graag met je mee, zodat het ook aantrekkelijk is voor de student. Samen sparren? Mail ons op floor@hva.nl.

Als je programma aan bovenstaande voorwaarden voldoet, stuur dan een e-mail naar floor@hva.nl met daarin:

 • De beoogde datum en tijd van het evenement
 • Een korte omschrijving van thema/inhoud van het evenement
 • Beschrijving waarom dit geschikt is voor de student

De missie en visie van FLOOR vind je op www.hva.nl/floor .

Gepubliceerd door  Facility Services 22 november 2022