Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten HBO-ICT

Nationale Studenten Enquête (NSE)

Welk cijfer geef jij jouw opleiding? Wat vind je van je studierooster, de docenten en de inhoud van je opleiding? Deze vragen, en nog veel meer, komen aan bod bij de Nationale Studenten Enquête.

In januari krijg je per e-mail een uitnodiging om de Nationale Studenten Enquête in te vullen. Invullen kost je ongeveer 20 minuten van je tijd, je hebt hier t/m 11 maart 2018 voor.

Waarom zou je hier tijd voor maken? 

1. Verbeter de kwaliteit van jouw onderwijs

Alleen als jij feedback geeft over wat in het onderwijs goed gaat en wat verbeterd kan worden, kunnen wij de kwaliteit van het onderwijs verder verhogen. Zo hebben we de afgelopen jaren extra studieplekken gecreëerd, een platform opgericht voor studenten met een functiebeperking en zijn we hard aan de slag gegaan om de roostering te verbeteren.

2. Help aankomende studenten

Als je de enquête invult, help je aankomende studenten een studie te kiezen die het beste bij hen past. Want iedereen die een opleiding wil gaan volgen, is benieuwd naar de ervaring van anderen.

Bekijk ook eens de animatie over de NSE!

De uitslag

Op 28 juni 2018 zijn de uitkomsten bekend gemaakt door Studiekeuze123. In oktober hoor je van je opleiding hoe jij en je medestudenten over jullie opleiding denken en met welke verbeterplannen we aan de slag gaan.

Meer informatie?

De Nationale Studenten Enquête wordt uitgevoerd door Studiekeuze123.

Heb je vragen over deze enquête bij de HvA? Neem contact op met Lieke van Berlo (l.c.j.van.berlo@hva.nl).  

Gepubliceerd door  Onderwijs en Onderzoek 11 december 2018