Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten HBO-ICT

Studentenredactie FDMCI

Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie heeft sinds 2010 haar eigen redactie. Onze redacteuren gaan op pad voor sfeerverhalen, schrijven nieuwsartikelen, maken filmpjes en interviewen medewerkers en studenten.

Eén keer in de twee weken is er een redactievergadering. Bij deze vergadering is er ruimte voor eigen inbreng, maar de studentredacteuren werken ook op verzoek. Heb jij een evenement en wil je graag dat we hier verslag van doen? Mail naar communicatie-fdmci@hva.nl.

Een vaste rubriek waar elke maand opnames voor worden gemaakt, is 'De minuut van...'. In deze rubriek komen ondernemende studenten van de faculteit DMCI aan het woord. 

Bekijk de compilatie:

Daarnaast schrijven de studentredacteuren over evenementen in en om de faculteit, zoals de Golden Dot Awards, de Global Goals Jam en het bezoek van minister Jet Bussemaker bij de studiekeuzecheck van de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Benieuwd naar de redacteuren? Op deze pagina stellen ze zich aan je voor.

 

Barbara Lemonnier (Communicatie FDMCI) is aanspreekpunt van de redactie, zij begeleidt de redacteuren. Heb je vragen of tips? Neem dan contact met haar op.

Gepubliceerd door  AZ faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 31 juli 2017