Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten Creative Business

Workshops: hulp in coronatijd CO+CB

Iedereen ervaart weleens stress maar als dit lang aanhoudt dan kan het zorgen voor vermoeidheid, verlies van motivatie, lagere prestaties en zelfs somberheid. Het is niet gek als je dit nog intenser ervaart in deze tijden van Corona. Om je hierbij te helpen kun je gratis gebruik maken van de workshops Effectief studeren, Stress en Somberheid.

Workshop Effectief studeren

‘Blijf ook thuis gemotiveerd’

Zit jij ook elke keer weer iets te last-minute in de boeken? Is je motivatie ver te zoeken? Of kun je je voor geen meter focussen en ben je hierdoor bezig zonder gewenst resultaat? De workshop ‘Effectief studeren’ van Wakker bij Bakker Student Coaching geeft je inzichten in hoe je goed met je tijd om kan gaan rond je studie en dit in balans met je dagelijks leven. Er wordt uitgebreid ingegaan op onderwerpen, zoals motivatie (deel 1), concentratie (deel 2) en effectieve studietechnieken (deel 3) en hoe dit elkaar kan versterken zonder de leuke dingen uit het oog te verliezen. Lees alvast de blog voor wat handvatten rond focus en uitstelgedrag.

Blijf niet onnodig lang zoeken hoe jij thuis effectief kan zijn en volg de workshop van Wakker bij Bakker Student Coaching voor inzichten en handvatten. Geef je op voor de driedelige online workshop, welke ook los per onderwerp te volgen zijn (do 4-3 19:00-21:00, do 11-3 19:00-21:00 , do 18-3 19:00-21:00). Er is plek voor maximaal tien deelnemers per groep per studiejaar. Het is mogelijk persoonlijk contact verder op te pakken met jouw Student Coach. Meer informatie vind je op www.wakkerbijbakker.nl.

Inschrijfformulier workshop Effectief studeren

Workshop Stress

‘Wanneer moeten de moed ontneemt’

Heb jij het ook zo druk? Iedereen ervaart weleens stress, maar als dit over een te lange periode doorgaat kan dit zorgen voor vermoeidheid, negatieve emoties, en lagere prestaties. Gelukkig zijn er veel manieren om je te wapenen tegen kortdurende en langdurende stress. Corona hoort inmiddels bij een langdurige stressor en heeft hierdoor een enorme impact op studenten. Tijdens deze driedelige workshop Stressreductie van Wakker bij Bakker coaching krijg je meer grip op wat bij jou stress verhoogt en hoe je hier mee om kunt gaan.

Blijf niet onnodig lang met stress zitten en volg de workshop van Wakker bij Bakker Student Coaching voor inzichten en handvatten. Geef je op voor de driedelige online workshop (di 2-3 19:00-21:00 , di 9-3 19:00-21:00 , di 16-3 19:00-21:00). Er is plek voor maximaal tien deelnemers per groep per studiejaar. Wat besproken wordt binnen de groep blijft binnen de groep en het is mogelijk persoonlijk contact verder op te pakken met jouw Student Coach. Meer informatie vind je op www.wakkerbijbakker.nl.

Inschrijfformulier workshop Stress

Workshop Somberheid

‘Laat lijden niet leidend zijn’

Soms wordt alles even te veel en voelt alles dat moet gebeuren ontzettend zwaar en neemt somberheid langzaam toe. Je merkt dat je het liefst je afsluit van de wereld en als je je al in de buitenwereld begeeft, dan voelt het alsof je een masker op moet doen met een fake smile. Dit kan ontzettend eenzaam voelen. Je piekert over pijnen in het verleden of ziet de toekomst zwart in. Vermoeidheid, wanhoop en onmacht nemen toe. Het is niet gek als dit nog eens zwaarder is gaan voelen in deze tijden van Corona. Hoe kom je hier ooit uit? Kost het je extra moeite om uit bed te komen tijdens de wintermaanden? Je bent niet de enige! Lees onze blog over de winterdip met tips voor deze koude, donkere corona-winter️.

Blijf niet onnodig lang met somberheid zitten en volg de workshop van Wakker bij Bakker Student Coaching voor inzichten en handvatten. Geef je op voor deze driedelige online workshop (di 2-3 15:30-17:30 , di 9-3 15:30-17:30, di 16-3 15:30-17:30). Er is plek voor maximaal tien deelnemers per groep per studiejaar. Wat besproken wordt binnen de groep blijft binnen de groep en het is mogelijk persoonlijk contact verder op te pakken met jouw Student Coach. Meer informatie vind je op www.wakkerbijbakker.nl.

Inschrijfformulier workshop Somberheid

Gepubliceerd door  AZ faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 1 maart 2021