A-Z Studenten Bedrijfseconomie

Common Room Fraijlemaborg

Op de Fraijlemaborg is ruimte 0.002 beschikbaar gesteld aan alle studenten van de faculteit Business en Economie. De ruimte heet sindsdien de ‘Common Room’. Deze ruimte is alleen voor studenten.

Waar kun je de Common Room voor gebruiken?

Heb je een tussenuur en zin om even te chillen of loungen op een van de zitzakken? Wil je met je klasgenoten wat dingen bespreken? Of wil je even die spannende tenniswedstrijd van Kiki Bertens volgen op de tv? Alles kan in de Common Room! De deur staat de hele dag open voor alle studenten. Het is ook mogelijk de Common Room te reserveren voor een presentatie of bijvoorbeeld vergadering. Het tv-scherm is geschikt om laptops op aan te sluiten en de presentaties erop te tonen.

Let op: alleen studenten mogen de Common Room reserveren.

Huisregels

In principe mag alles in de Common Room, zolang je hem maar schoon achterlaat. Het is niet de bedoeling dat het een feest- of drankruimte wordt, maar een kleine borrel mag best. Houd wel rekening met de openingstijden van de Fraijlemaborg en geef de beveiliging bij de receptie even door wat je van plan bent.

Hoe reserveer ik de Common Room?

Via de kalender kun je als student een reservering maken. Het is niet de bedoeling dat je de hele ruimte reserveert voor een vergadering met 4 personen. Meer mensen willen gebruik maken van de Common Room dus reserveer hem alleen als je echt de hele ruimte en faciliteiten nodig hebt!

Common Room Kohnstamhuis

Ook op het Kohnstamhuis is een Common Room beschikbaar gesteld aan studenten van de faculteit Business en Economie. Deze ruimte staat ook ter beschikking aan studenten van de andere faculteiten op het Wibauthuis. Deze ruimte is vooral bedoeld als bestuursruimte voor de studieverenigingen. Als student kun je deze ruimte dan ook niet reserveren. Binnenlopen en kennismaken met je studievereniging kan natuurlijk wel!

Gepubliceerd door  AZ-redactie FBE 18 november 2016