Hogeschool van Amsterdam

A-Z Studenten

Minor volgen binnen de HvA?

Welke minor kan ik kiezen?

Alle HvA-opleidingen hebben een minorruimte van 30 EC. Je kunt de minorruimte vullen met één of meerdere minoren of minormodules.

Let op! Bij openen van minoren.mijnhva.nl kan er een Microsoft inlogscherm te zien zijn. Log hier in met je HvA e-mailadres. Hierna kom je in het inlogscherm van de HvA.

Wil je na het behalen van je hbo-bachelor doorstuderen? Kijk dan ook eens naar onze HvA-masters op ­­­­­hva.nl/verderstuderen.
Wil je een wo-master gaan volgen? Kies dan een doorstroomminor. De HvA biedt voor een aantal wo-masteropleidingen doorstroomminoren aan. Informeer naar de mogelijkheden bij je eigen opleiding. Kun je geen passende doorstroomminor vinden? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de instelling die de wo-masteropleiding aanbiedt.

Hogescholen en universiteiten binnen en buiten Europa werken met de major-minorstructuur. Je kunt ook een minor bij een andere instelling in Nederland of in het buitenland volgen.

Er zijn voltijd en deeltijd minoren. Een lintminor is een minor van 30 EC waarbij het onderwijs gespreid is over een periode van een jaar. Het minorenaanbod wijzigt per studiejaar. Via de bovenstaande knop vind je het actuele aanbod.

Keuze maken

Ben je benieuwd welke HvA-minoren er bij je passen en wil je je alvast oriënteren? Bekijk dan de Minoren Kieswijzer.

Heb je vragen over het maken van een minorkeuze? Ga dan naar een keuzespreekuur.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 2 maart 2020