A-Z Studenten

Arbodienst

Om zorg te dragen voor een gezonde en vitale hogeschool werkt de HvA samen met twee arbodienstverleners, namelijk HumanCapitalCare en het Amsterdam UMC. De arbodienstverleners bieden dienstverlening aan op het gebied van preventie, verzuim en interventie. In de onderstaande tabel vind je onder welke arbodienst jouw organisatieonderdeel valt.

Verdeling organisatieonderdelen arbodienst

HumanCapitalCare

Amsterdam UMC

FBE

FG

FMR

FT

FBSV

FDMCI

FOO

Job service

Bestuursstaf

Studenten Zaken

AC

ICTS

FS

HB

IXA

Voor vragen over je werkplek, verwijzen we je naar de A-Z instellen werkplek en vragen en informatie rondom ziekte vind je op de A-Z onder ziekte en verzuim.

Interventies

De arbodienst biedt een ruim aanbod aan interventies aan die jouw vitaliteit en gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Voor deze interventies heb je goedkeuring van je leidinggevende nodig. Elke arbodienst heeft een eigen interventiewijzer (zie de A-Z pagina van jouw arbodienst).

Naast deze externe interventies is het mogelijk gebruik te maken van het interne vrij toegankelijke aanbod. Op de A-Z onder vitaliteit vind je hier meer informatie over en in de interventiewijzer intern aanbod vind je een totaaloverzicht.

Gepubliceerd door  HR 19 april 2022