A-Z Studenten

Coronavirus informatie

Hoe gaat de HvA er mee om?

Op 23 maart 2022 zijn de laatste coronamaatregelen afgeschaft. Op dit moment zijn er geen maatregelen meer waarmee je rekening hoeft te houden op de HvA.

Update 15 maart: verdere versoepelingen

Het kabinet heeft op 15 maart verdere versoepelingen aangekondigd. Het thuiswerkadvies vervalt. Vanaf 23 maart is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer.

Thuiswerken

Tot nu toe was het advies van het kabinet om maximaal de helft van de werktijd op kantoor te zijn. Vanaf 15 maart vervalt dit advies. Ons voorstel is dat we hybride en blended blijven werken: vanuit huis en op de campus. Hiervoor is het belangrijk dat je goede afspraken met elkaar maakt over hoe we gaan werken en samenwerken. Het is belangrijk om de geleerde lessen uit de coronatijden vast te houden én in je team te spreken hoe jullie omgaan met de ruimte die er nu is.

Basisregels

Het coronavirus is nog niet weg. Houd je daarom aan de basisregels, dit voorkomt verspreiding van het virus. De overheid heeft het advies om tweemaal per week een zelftest te doen voordat je naar locatie laten vervallen. Gezien het aantal besmettingen adviseren we jullie om wel regelmatig te blijven testen. Zeker als je corona gerelateerde klachten hebt. Blijf dan thuis. Bij een positieve uitslag ga je thuis in isolatie, laat je testen bij de GGD en werk je vanuit huis, totdat je 24 uur klachtenvrij bent.

Geniet

De verruiming is ontzettend goed nieuws voor ons allemaal. Laten we met elkaar zorgvuldig met de nieuwe verruimingen omgaan en alert blijven Blijf rekening houden met elkaar, daarmee dragen we samen bij aan ons studie- en werkplezier.

Voor medewerkers

Digitaal Onderwijs

Op Digitaal Onderwijs vind je de basisprincipes van digitaal onderwijs, voorbeelden van online lessenseries en online activiteiten die je kunt inzetten om leerdoelen te bereiken. Hiermee kun je meer didactische diepgang geven aan de keuzes die je maakt in de digitalisering van je onderwijs.

Thuiswerken

Op de pagina over Thuiswerken vind je informatie over digitaal veilig thuiswerken, contact houden met je collega's, ondersteuning voor je mentale en fysieke vitaliteit en hoe we voor elkaar zorgen.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 26 januari 2023